?

Log in

No account? Create an account
 
 
05 February 2008 @ 06:35 pm
Legelső bejegyzés!/First post ever!(Original, isn't it?)  
Helló mindenkinek!

Egyszer mindenbe bele kell vágni, így most eljutottam idáig...miután vagy pár hónapja beregisztráltam, ami azt illeti. Lustaság és leterheltség keverékéből kifolyólag eddig csak úgy "lebegett" a levegőben előttem a cél, hogy ha már létrehoztam egy saját fiókot, akkor esetleg nem ártana írni is bele valamit. Mihelyt rájövök, hogyan is kell kihasználni itt a lehetőségeket, valószínűleg egynémely fanficekek is meg fognak itt jelenni, de ez csak távoli fenyegetés, egyelőre ott még nem tartok!Hi everyone!

Well, it has come to this at last - posting in my never-before used account. For a first post this is going to be extremely dull, since I have no idea how to post here any fics or other material, but I'll fix it soon (yes, this is a threat! XD). Oh, and just for the note: this account was created mainly to let my good-for-nothing little ficlets air at last, so, anyone who reads this: R/S fics on the way!
 
 
Current Mood: busybusy
 
 
 
kyandoruraitosoleosolere on February 6th, 2008 03:11 pm (UTC)
Wow! Bilingual first post!:)

Welcome here!:D

Az LJ tök könnyen kezelhető, csak rohadt lassú, meg egy kicsit olyan régimódi, szvsz.:P
ebilafanebilafan on February 10th, 2008 01:12 pm (UTC)
Én is örülök, h itt vagyok, csak még rá kéne jönnöm, hogyan lehet itt ficet postázni. Majd összehozom, ígérem! ,)))
kyandoruraito: housecomsoleosolere on February 10th, 2008 03:29 pm (UTC)
Szerintem úgy, hogy beírod, ahogy ezt a bejegyzést.^^ De ha az "LJ-cut"-tal vannak gondjaid, szívesen segítek. (Ha meg a star_moon_hun-ba szeretnél postolni, ott meg is tudom szerkeszteni a hozzászólásod. Szóval, ha postolod cut nélkül, akkor legfeljebb én, vagy akármelyik másik maintainer megcsinálja a dolgot.;))