?

Log in

 
 
26 October 2008 @ 02:26 pm
A festős quiz :D  
Érdekes kis teszt ez, így én is végigcsináltam.

Az eredmény némiképp megdöbbentett. O.O

Soha nem hittem volna, de ez van:


Your result for What Your Taste in Art Says About You Test...

Non-conformist, Visionary, and Independent

10 Abstract, -2 Islamic, -10 Ukiyo-e, 2 Cubist, 6 Impressionist and -26 Renaissance!

Abstract art uses a visual language of form, color and line to create a composition which exists independently of what may appear to others as visual realities. Western had been underpinned by the logic of perspective and an attempt to reproduce an illusion of visible reality. It allowed the progressive thinking artists to show a different side to the world around them. By the end of the 19th century many artists felt a need to create a 'new kind of art' which would encompass the fundamental changes taking place in technology, science and philosophy. Abstract artists created art that was diverse and reflected the social and intellectual turmoil in all areas of Western culture.

People that chose abstract art as their preferred artform tend to be visionsaries. They see things in the world around them and in people that others may miss because they look beyond what is visual only with the eye. They rely on their inner thoughts and feelings in dealing with the world around them instead of on what they are told they should think and feel. They feel freed from the tendancy to be bound by traditional thought and experiences. They look more toward their own ideas and experiences than what they are told by their religious upbringing or from scientific evidence. They tend to like to prove theories themselves instead of relying on the insight or ideas of others. They are not bound by common and mundane, but like to travel and have new experiences. They value intelligence, but they also enjoy a challenge. They can be rather argumentative when they are being forced or feel as if they are being forced to conform.

Take What Your Taste in Art Says About You Test at HelloQuizzy

Itt lehet végigcsinálni:
http://www.helloquizzy.com/tests/what-your-taste-in-art-says-about-you-test

Csórva eniel1  -től. :))

 
 
Current Mood: productiveproductive
 
 
 
eniel1: Levélruhaeniel1 on October 26th, 2008 01:36 pm (UTC)
Ó, látom. :) Épp csak egy kicsit szóltam előbb, mint kellett volna. :D
Tanács: a szöveget, amit az oldalról másoltál be, vágd ki, aztán válts át html nézetre rich textről, és ott szúrd be, akkor szépen megformázza.
És látod, ez érdekes, te az impresszionistákat szereted, mégis absztrakt vagy, én meg az absztkraktot szeretem, mégis impresszionista vagyok. :)
ebilafanebilafan on October 26th, 2008 01:42 pm (UTC)
Ó! Köszönöm a tippet! Nem bírtam elképzelni, miért nem szúrja be rendesen. :D

Na ez az, nálam VG másolatok (már fotószerű XD) vannak a falon, majdnem kizárólad, erre megkapom, hogy absztrakt vagyok. Vazz. XD

Na, megyek Shoeboxozni, mindjárt megy fel a hetes. (Meg rengeteg a javítanivalóm :PÖ
eniel1: Levélruhaeniel1 on October 26th, 2008 01:47 pm (UTC)
Jipijé! :D Bár nekem meg neki kell állnom dolgozni (=házi feladatok), úgyhogy megint nem adok garanciát, mikor olvasom el...
Hát, nálam pillanatnyilag semmi nincs a falon, mert nemrég volt festés és még nincsenek fenn képek (ráadásul a legnagyobb szabad falfelület végig hungarocelles, úgyhogy oda nem lehet aggatni semmit :( ), úgyhogy én most nagy felületen almazöld vagyok. Elég absztrakt. :P
ebilafanebilafan on October 26th, 2008 01:55 pm (UTC)
Juj, házik, világéletemben utáltam, de most mégis azt kívánom, bár inkább az lenne, mint ez a nagy semmi,ez a lebegés egyetem és munka között, mert kissé elveszettnek érzem magam.
Visszanézve az egyetemi élet nagyon klappolt nekem. XD

Az meg nem baj, ha csak később olvasod el, én keblemre ölellek ígyis-úgyis, mert egyelőre te vagy az egyetlen drága olvasóm! (Meg amúgy is, csak várd ki a talit!! :P)

Almazöld falak? Hehh, nálam otthon halvány almazöld a szoba, nagyon megnyugtató egyébként, de inspiráló hatása az nincs sok. :))
eniel1: Levélruhaeniel1 on October 26th, 2008 02:12 pm (UTC)
Minden esetre én vagyok az egyetlen lelkes kommentelőd. :D Lehet, hogy a többiek is olvassák, csak lusták. :)

Alapvetően én is szeretek egyetemista lenni, csak én minden helyzetben megtalálom azt, amitől félhetek és ami miatt idegeskedhetek. :)
A munkakereséshez kitartást!...

Hát az almazöld falak tényleg elég megnyugtatóak, cserébe nagy rendetlenséggel teszem izgalmassá a szobát. :D:D
ebilafanebilafan on October 26th, 2008 07:58 pm (UTC)
Nálam a rendetlenség a berendezés alapvető állapota, nem őskáosz, de a mososgató alatti szekrényben lehet, hogy újra lejátszódik a teremtés folyamat...XD Na jó, szóval utálok takarítani, és ebben a lakásban ez többnyire lehetetlen is, mert a konyhában pl. beépített szekrény van, mozdíthatatlan, de hátul nyitott. BORZALOM!!

Tényleg gondolkodtam már azon, amiről korábban volt is szó, hogy minél rövidebb egy bejegyzés, annál több a kommentje...LOL, esélyem sincs! Ha te nem lennél, nem bizti, hogy folytatnám, mert az érdektelenség kicsit csüggesztő lenne, de ha téged érdekel, akkor mindenképpen folytatom, mert egy olvasó is boldoggá tesz, és nem hagylak cserben!